Verhalen

‘Jos heeft bij mij de woning stralingsvrij gemaakt. Aanleiding was dat ik slechter sliep, niet het gevoel had dat ik na een nacht ‘opgeladen’ was en daardoor nooit echt fit voelde.

Na 2 maanden kan ik zeggen dat ik beter slaap en ook weer ‘oplaad’ en energieker wakker word. Dat geldt ook voor mijn kinderen.  Daardoor heb ik het concentratievermogen bij hen zien verbeteren, wat een positieve invloed op hun schoolprestaties heeft. Verder is het plezierig te merken dat de positieve sfeer in huis is geoptimaliseerd. Je woning stralingsvrij laten maken is in vele opzichten absoluut de moeite waard! Kan Jos hiervoor bij iedereen van harte aanbevelen’.
Annet van de Wetering

Jos....wat heeft hij al veel voor ons betekent,

Begin augustus 2013 zijn we voor het eerst in contact gekomen met Jos Bio Energy Control. Ik was een slechte en lichte slaper, kwam ook moeilijk in slaap en maakte daardoor korte nachten. Vaak waren dit maar nachten van maar ongeveer 4 uur per nacht, en ik had vaak hoofdpijn. Ook onze jongste dochter was een onrustige slaper, ze was snel wakker en sliep daardoor ook slecht. Mijn man en mijn oudste dochter daar in tegen hadden nergens last van. Zij konden ( en kunnen nu nog steeds) altijd goed slapen. Ik had al jaren onderrugklachten en had daardoor al meerdere bezoeken gedaan bij o.a. fysiotherapie, een manuele therapie en röntgenfoto's laten maken. Maar de klachten verminderden niet.

Toen ik via een buurvrouw hoorde over Jos, kwam er gelijk een gevoel bij mij binnen dat ik graag met hem in contact wou. Ik had namelijk het gevoel dat de leefomgeving in ons huis ook onrustig was. We hebben contact met Jos opgenomen en kwam. Hij heeft onze woning onderzocht op mogelijke geopathische belasting door negatieve elektromagnetische energie. Op mijn hoofdkussen liepen 3 kruispunten waarbij stralingen bij elkaar kwamen. Jos ze nog: "dat jij ooit heb kunnen slapen is wel wonderlijk" Tijdens zijn bezoek aan ons heeft hij ook elk van ons apart gemeten. Daaruit bleek ook dat mijn jongste dochter en ik erg gevoelig waren voor deze stralingen. En mijn man en oudste dochter daar niet gevoelig voor waren. Ook op advies van Jos hebben we onze electrische wekkers vervangen door wekkers met een batterij. En onze huistelefoon vervangen voor een Siemens Eco Dect telefoon. Dit om zo veel mogelijk negatieve stralingen te voorkomen. Ik slaap sindsdien beter en langer, en ook onze jongste dochter slaapt rustiger en maakt langere nachten.

Jos kon ook meten dat ik rugpijn had, en zei me dat dit kwam doordat mijn bekken scheef stond. Hier zou veel van mijn onderrugklachten vandaan komen. Hij ga mij het advies contact op te nemen met een Osteopaat want zij kon mij helpen van deze klachten af te komen. Ik was heel erg verbaasd dat niemand dit nooit eerder had opgemerkt. Toen ik een afspraak met de Osteopaat had gemaakt , bleek inderdaad dat mijn bekken scheef stond en heeft ze mij daarvoor behandeld. Na 3 behandelingen was ik rugpijn vrij.

Na een aantal maanden stralingsvrij te wonen waren mijn dochter en ik zelfs geen pufje voor benauwdheid meer nodig, en ben ik gestopt in overleg met de huisarts.

Wij zijn als gezin erg blij dat we Jos kennen, hij heeft veel voor ons betekent de laatste 5  jaar. We zeggen altijd..."Jos is geen dokter, nee, maar hij kan wel veel meer dan een dokter."

Jos ....voor ons ben je vertrouwd, en we zijn blij dat we in contact met jouw zijn gekomen!

Dank je wel voor alles!

december 2018

Mevr. S te L.

Na 20 jaar rugklachten behandeld door huisarts en fysio met maar zeer matig resultaat kwam ik bij Jos. 3 keer!!! binnen 6 dagen ben ik geholpen en was verbaasd over het succes en de duur van de behandeling. Al 1 dag na de laatste behandeling heb ik 12 km kunnen wandelen zonder enig pijnprikkel.Mocht ik weer met pijn in aanraking komen zal Jos met zijn papimmi-apparaat en etherische oliën zeker mijn eerste keus zijn

Mevr. K te W

februari 2019

Jos Bedankt !!!
Als jij je net niet helemaal voelt zoals je zou willen. Wat doe je dan?
Na de verhuizing voelde ik me niet meer als voorheen, maar wat had ik?
Jos Wippert is geweest en heeft op zijn manier gezocht. Met zijn specifieke meter. Volgens de getallen klopte het in onze slaapkamer niet. Wel op meerdere plaatsen. Je bent de meeste tijd in de slaapkamer, dus concentreert hij zich daarop. Hij heeft de aanwezige straling veranderd.
Nu ben ik weer zoals voorheen!!!!!

Arnita van der Weerd
Kampen 14 feb. 2018

Hee Jos
ik wil even laten weten dat het heel goed met me gaat. nu ik rust neem 2 keer in de week trainen gaat het heel goed. met de wedstrijden deze en vorige week heb ik ook weer pr's (persoonlijk records) gereden. ik ben afgelopen week gewestelijk kampioen geworden met 2 pr's op beide afstanden op de 500 evenaring van pr en op de 1500 3,1/2 seconde eraf. deze week heb ik op de 500 bijna een seconde eraf gereden en op de 1000 had ik ook een pr. super bedankt!!!

Hallo allemaal,

Mijn vrouw,  ik en onze kinderen hebben een te lange tijd last gehad van spanningen, irritaties en vermoeidheid. Vroeg naar bed gaan hielp niet, evenmin als  andere ontspannende bezigheden.

Na huisartsenbezoek en vele vitaminepreparaten  kwamen we achter het bestaan van Jos. Ik kan iedereen verkondigen dat hij in een middag tijd de rust en vrede weer in ons huis heeft teruggebracht.  Via hem zijn we dus er achter gekomen dat de geopathische belasting in ons huis ontzettend hoog was.  Allerlei stralingsbronnen tierden welig door ons huis met name in onze slaapkamer. Hoe hebben we dit zo lang vol kunnen houden?  ’s- Morgens waren we vaak erg moe, ondanks na een nacht slapen.

Jos heeft in ons hele huis alle stralingsbronnen opgespoord en ontstoord.  Meteen al in de eerste week  voelde we al resultaat:  al onze spanningen en vemoeidheid verdwenen als sneeuw voor de zon. Vooral mijn vrouw is blij en ontspannender geworden en onze relatie spint er garen bij.

Niet alleen heeft Jos goed werk gedaan wat betreft het ongedaan maken van de geopatische belasting,  maar hij heeft ook op energetisch gebied  ons huis verschoont. Hierbij heeft Jos een aantal wijze tips gegeven om op het gebied van de fysieke en mentale energiehuishouding onszelf te reinigen en te helen. Deze tips hebben zeker een zeer positieve uitwerking op ons dagelijkse leven.

Jos:  jouw aanwezigheid heeft indruk op ons gemaakt. Niet alleen door je manier van werken maar ook door jouw manier van mens zijn.

Bedankt!!!

26-01-2011

Hallo Jos,

Wat fijn dat je zo snel al langs kon komen en... wat een verschil!!!!!

Enorm. Ik merkte het al toen ik er vanmorgen naar toe fietste. Zo veel meer licht en bevrijding. Onderweg (op de fiets) heb ik ook nog wel gevoeld dat er nog wel oude energie in het gebied hangt, maar het is zo ontzettend veel beter dan het was. Het voelde alsof het gebied letterlijk en figuurlijk van een vloek is verlost. Op een bepaalde plek voelde ik zo veel licht, dat ik me afvroeg of jullie daar ook gewerkt hebben. Ik zag daar een grote lichtkolom. Bij mijn pony's zelf voelt het nu prima. En ik heb niet meer het gevoel dat ik constant mijn energie moet beschermen tegen schadelijke invloeden. De pony's lijken ook opgelucht en beter in hun vel te zitten. Ik vond ze allebei opgeruimder en blijer vanmorgen. Al met al een hele opluchting. Dank je wel!!

Mw. S te H.

Beste Jos ,

Hierbij mijn ervaringen na jouw onderzoek van mijn woning op 7 mei j.l., waarbij bleek dat de geopathishe belasting door negatieve elektro-magnetishe energie hoog was o.a.door een UMTS mast op het dak van het appartementsgebouw. Na een uitgebreid onderzoek heb je 5 hoek-optimaliseringselementen geplaatst.

-Meteen de zelfde dag vond ik het heel stil in huis en ook in mezelf , hoewel dat laatste waarschijnlijk ook door de ,, anti-stress" behandeling van jou kwam.
-Een week later onderging ik een vega test en daar kwam uit dat mijn geopathishe belasting door elektro-smog nihil was, terwijl bij 2 vorige testen in 2006 de belasting hoog was!
-Idem dito met het toelaten van anderen in mijn aura.
Dus een aanzienlijke verbetering en ik voel dat ook heel duidelijk : mijn vermoeidheid vooral in de morgen is verdwenen.
Het is nog maar 3 weken geleden dat je hier was, dus hoe het allemaal verder gaat hoor je nog een andere keer.

Jouw onderzoek en jouw aanwezigheid heb ik als heel byzonder ervaren , ik kijk uit naar de nakontrole.

Liefs van Nanny

Ik ben een 22 jarige studente. Graag wil ik genieten van het leven en er alles uithalen wat erin zit. Hier zit ook het probleem. Ik ben namelijk al jaren te moe om volop te kunnen leven. Te moe om iets leuks te doen, te moe om me te kunnen concentreren op m’n studie, te moe om te genieten. De afgelopen maanden ben ik zelfs zo moe dat ik mijn studie even stop heb moeten zetten.

Geloof in toeval of niet, maar in deze zoekende periode naar de oorzaak van mijn problemen kwam ik in gesprek met Jos Wippert. Jos had al snel door dat ik mijn energie totaal verkeerd gebruik en verdeel.

Tijdens een bezoek van Jos zijn we verder in gesprek gegaan. Samen deden we een aantal oefeningen met betrekking tot mijn energie (en die van mensen in mijn omgeving).

Ik vond de oefeningen die we deden in eerste instantie een beetje onwennig, maar ik wil zó graag een (goed) leven leiden dat ik alles wel wilde proberen! Ze waren totaal niet moeilijk, maar getuigden wel van veel achterliggende (levens)ervaring van Jos.

Na afloop was ik totaal overdonderd door het resultaat. Ik had het gevoel bevrijd te zijn, alsof ik ineens weer adem kon halen! Ik voelde me heel rustig, alsof ik de kracht had om mijn moeheid aan te kunnen. De volgende dag voelde ik mijn hele lichaam. Jos legde uit dat dit een normale reactie is, mijn lichaam is namelijk jaren onderdrukt geweest, dat voel je wel!

Deze oefeningen waren niet eenmalig, Jos heeft mij geleerd hoe ik ze ook zef kan doen. Daarnaast kan ik ook altijd aankloppen voor raad of advies.

Ik ben Jos Wippert ontzettend dankbaar!

Het is intussen alweer een jaar geleden dat ik bij toeval tijdens een bedrijvenfestival in aanraking kwam met "JOS bio energy control".
Ik vertelde van mijn pijnlijke heup, waar ik vooral s'nachts veel last van had. In eerste instantie dacht ik dat het een versleten heup was. Dit komt in mijn familie veel voor. Door een röntgenfoto bleek dat niet zo te zijn. Ik ben vervolgens glucosamine en chondroïtine gaan slikken op advies van een reformwinkel. Dit is voor de smering en soepeler gewrichten. Ook dit hielp niet. Jos heeft me terplekke aan de papimi machine gezet. Dit moest een aantal keren herhaald worden en na enkele weken was ik van de pijn verlost. Hiermee heb ik mijn nachtrust weer teruggekregen. Fantastisch, Jos bedankt..!!
T.O te R.

Na een enerverende verhuizing zijn we augustus 2005 in ons huidige huis komen wonen.

Toen zeven maanden zwanger. Twee maanden later is ons dochtertje ter wereld gekomen. De start van haar prille leven is voor haar zelf, voor moeder en niet te vergeten voor vader intensief geweest. Veel ziek, veel zorgen maken en uitgeput zijn van de hele periode die achter ons lag. Beetje bij beetje herstelden we, ieder zo op zijn eigen tempo en naar eigen kunnen. Toch bleef bij ons dochtertje de situatie van veel ziek zijn zich herhalen, mede door haar verzwakt immuunsysteem en haar vatbaarheid voor ontstekingen wat bepalend is door haar chromosoomafwijking.

Jaren terug ooit al in aanraking gekomen met het ontstoren van woningen / panden.

Het gevoel bepaalde dat we juist nu actie ondernamen om ons huis te laten ontstoren. Niet met de veronderstelling dat we nooit meer moe zullen zijn of nooit meer ziek zullen zijn. Wel met het idee dat de mogelijk aanwezige straling veel afbraak deed aan ons welzijn gevoel.

De weken na het ontstoren van de woning zijn we intens moe geweest en zijn we alledrie behoorlijk ziek geweest van griep tot luchtweginfecties. Langzaam aan verdwenen deze klachten. De druk, de belasting die we voor het ontstralen in huis voelden, voelen we niet meer. Het voelt nu veel ruimtelijker, alsof er minder druk in huis is, het meer stil is in huis. Ja, alsof je de stilte kunt horen. Een ontspannen gevoel overheerst nu, het gevoel dat we thuis tot rust kunnen komen.

Zoals we al verwacht hadden heeft het ontstralen van de woning er niet voor gezorgd dat we nooit meer ziek zijn. Ons dochtertje zal bijzonder vatbaar blijven voor alles wat haar ziek kan maken. Wel hebben we het gevoel dat het herstelvermogen in dit huis enorm groter is geworden, wat op langere termijn zeker zijn voordelen voor dit gegeven zal dragen.

Halsteren, april 2007

Geachte heer J. Wippert,

Zoals afgesproken zouden wij een reaktie geven op onze bevindingen na de plaatsing van de buisjes in de loopstal.

Onze bevindingen zijn als volgt:

De koeien zijn meer melk gaan geven na verloop van tijd.

De koeien zijn gezonder,hun vacht is glanzender.

Door een betere gezonheid hebben de koien minder klauwproblemen.

De vruchtbaarheid is beter geworden.

De koeien zijn rustiger geworden minder geirriteerd. Ze slaan niet meer met de koppen tegen b.v. wanden, ventilatieluiken e.d.

Er zijn 2 veevoervertegenwoordigers en een veekoopman op het bedrijf geweest die het opviel dat de koeien er gezonder en glanzender uitzagen.

We hebben namelijk al geruime tijd problemen met de gezondheid van de koeien.

We hebben van alles geprobeerd, echter zonder resultaat.

Deze 3 personen wisten niets van de geplaatste buisjes.

Ze hebben dus een objectief oordeel gegeven.

Al met al begrijpt u dat we zeker tevreden zijn over het resultaat.

Onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet maatschap Bos

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.